Тепер якісні французькі філери, пілінги і препарати для мезотерапії доступні й українським лікарям.

З моменту свого створення у 2015 році LABORATOIRES L’ESTHÉTIC співпрацювала з ТОПовими французькими лікарями-естетистами, біологами та косметологами для розробки продуктів, натхненних останніми інноваціями в медичних дослідженнях.

Кожний продукт бренду ретельно розроблений і клінічно протестований для найкращої ефективності на всіх типах шкіри.

Продукти для мезотерапії націлені на освітлення шкіри та депігментацію, відновлення волосся, боротьбу зі старінням, зменшення проявів зморщок, а також зменшення жирових відкладень та целюліту.

Асортимент хімічних пілінгів допомагає боротися з акне, пігментацією шкіри, а також ознаками старіння (зморшки та в’ялість шкіри).

DERMHAGE — лінійка монофазних філерів, які забезпечують довготривалі, стабільні і передбачувані результати. Препарати є максимально якісними і потужними завдяки адаптованій молекулярній масі:

✔️ VOLUME для відновлення і створення об’єму, а також корекції глибоких зморщок

✔️ FULL FACE для корекції зморщок, носогубних складок і зморщок маріонеток

✔️ LIPS для аугментації губ

✔️ FINE TOUCH для корекції м’яких тканин і тонких ліній

Усі препарати бренду LABORATOIRES L’ESTHÉTIC виготовлені виключно у Франції, складаються з натуральних інгредієнтів, які зволожують та піклуються про шкіру.

Переглянути повний асортимент та оформити замовлення ви можете прямо зараз у зручному мобільному застосунку для косметологів TOP COSMETICS 24/7!