Програма підтримки CHRISTINA

Як ізраїльський бренд професійної косметики CHRISTINA допомагає українським косметологам під час війни?

Один із найбільших і найвідоміших брендів професійної косметики для салонного та домашнього догляду з 1982 року, бренд-улюбленець українських косметологів та їхніх клієнтів, який вже успішно присутній на ринку України більше 15 років.

У розпал війни після успішних переговорів з українським представництвом бренд CHRISTINA виділив 250 000 доларів на запуск всеукраїнської програми підтримки українських косметологів та клієнтів бренду.

❗️ На кого розрахована програма: на українських косметологів, які стали вимушеними переселенцями, втратили свої клініки/кабінети, мають починати свій б’юті-бізнес з нуля у нових містах за нових екстремальних умов.

❗️ Суть програми підтримки наступна:

Цією ініціативою бренд CHRISTINA підтримує не лише окремі бізнеси українських косметологів, а і в цілому бізнес в Україні.

✔️ після подачі заявки на участь у програмі підтримки косметолог отримує безкоштовний повнорозмірний  набір продукції професійного догляду CHRISTINA для відновлення роботи

✔️ окрім цього, косметологи та клієнти можуть купувати продукти-хіти бренду за «цінами-помічниками» — досить суттєво зниженими цінами в рамках програми підтримки

А тепер цифри:

Всього з моменту старту заповнено анкет у рамках програми підтримки — 1455.

В Україні — 772.

За межами України — 683 косметологів у 14 країнах світу.

❗️ Товари з «цінами-помічниками» були у замовленні кожного 2-го клієнта CHRISTINA у 2022 році.