Інноваційний апарат La Fontaine Bloomea тепер в Україні

Компанія TOP COSMETICS презентувала українському beauty-ринку інноваційний апарат La Fontaine Bloomea — розробку французьких хірургів естетичної медицини, унікальну методику омолодження та корекції недоліків, яка має три міжнародні нагороди за інновації.

6 липня пройшла безкоштовна онлайн-презентація апарата La Fontaine Bloomea, на якій розробники, тренери та представники компанії TOP COSMETICS розповіли українським косметологам про унікальність, дію та конкуренті переваги нового пристрою, який не має аналогів на ринку апаратних методик.

Якщо ви бажаєте мати унікальну можливість коригувати всі поверхневі недоліки шкіри для пацієнтів з різними типами шкіри та різного віку за допомогою лише одного апарата з трьома взаємодоповнюючими технологіями, то La Fontaine Bloomea точно стане ідеальним вибором. Доступний, ефективний та прибутковий для косметологів!

Протестуйте новинику одними з перших, дізнайтеся всі нюанси та отримайте підказки для роботи від тренера на офлайн-презентаціях La Fontaine Bloomea, які пройдуть у різних містах України впродовж літа. Розклади презентацій ви зможете відслідковувати на сторінці TOP COSMETICS у соціальних мережах.

Для отримання консультації або придбання апарата ви можете звернутися до представництв TOP COSMETICS Україна. Ще більше про апарат дізнавайтеся в розділі Бренди на цьому сайті та на bloomea.com.ua