ТМ CHRISTINA — «Вибір Країни 2021»!

ТМ CHRISTINA отримала національну премію «Вибір Країни 2021» у категорії «оптова та роздрібна торгівля косметичними засобами». Цією премією щороку нагороджують найкращі компанії, бренди та товари України.


«Вибір Країни» отримує один переможець у своїй галузі, в одній категорії, лише один раз на рік. Агентство премії детально аналізує та враховує ключові показники прибутковості, фінансової стійкості та місце компанії на ринку.

Показник FinScore серед підприємств у кожній категорії діяльності розраховується за унікальною авторською методикою URSA-50. Після цього для компанії з найвищим FinScore розраховується складний індекс ринкової позиції MarketScore. І вже після всіх розрахунків аналітики премії перевіряють отримані дані (у 49 відкритих джерелах), проводять аудит результатів та переможцям надають статус «Вибір Країни».

«Вибір Країни» — це чудова мотивація не зупинятися на досягнутому і ставити собі нові сміливі цілі. Упевнені, що це не остання наша нагорода, і незабаром ми зможемо знову порадувати вас приємними новинами!