CHRISTINA — LUX партнер на конгресі Derma

1 березня бренд CHRISTINA взяв участь у масштабному офлайн-конгресі Derma у якості LUX партнера.

Захід, на якому учасники мали можливість отримати сучасні знання від провідних спеціалістів у галузі косметології, обмінятися досвідом із колегами, взяти участь у розіграшах та познайомитися з новими брендами.

Захід пройшов у сучасному конгрес-холі з двома залами паралельної програми. У Конгресі взяли участь близько 400 спеціалістів у галузі косметології та прикладної естетики.

На стенді CHRISTINA всі бажаючі мали можливість взяти участь у розіграші повної професійної лінії засобів LINE REPAIR (інноваційна лінія для комплексного відновлення шкіри), заповнивши анкету. А також детально познайомитися з брендом, поставити всі запитання 👩‍⚕️

На учасників заходу чекала сучасна інформація про методи покращення якості шкіри:

✔️ пілінги

✔️ мезотерапія

✔️ апаратні технології

✔️ ТОПові космецевтичні засоби

Спікером від професійного косметичного бренду CHRISTINA (Ізраїль) виступила Наталія Чуйко — косметолог, лікар-дерматолог вищої категорії к.х.н., академік АТН України.

Тема доповіді: «Натуральні пілінги у протоколі комплексного лікування акне 3-4 ступеня і рубців постане. Патогенетичне обґрунтування».

Ми дякуємо нашому спікеру за професійний та цікавий виступ, який нікого не залишив байдужим. І дякуємо учасникам Конгресу за активність та запитання на нашому стенді.

Безліч цікавих знайомств, активний нетворкінг, нові знання та контакти! Так ми зустріли весну на Конгресі Derma з CHRISTINA!

Слідкуйте за нашими новинами та анонсами, попереду ще багато партнерств та заходів!